Experience since 1998.

Generalitati

Website-ul www.extra-s.ro este operat de S-KARP FOOTWEAR SRL , o societate cu raspundere limitata organizata si functionand in conformitate cu legile din Romania, avand sediul social în Brasov, Str. Zizinului Nr.113, jud. Brasov, Romania, inregistrata la Nr. ORC: J8/2187/2020 , cod unic de inregistrare 43217349  (denumita in continuare „ S-KARP ”), numar de telefon +40 738 383 801 si adresa de e-mail sales@extra-s.ro.
Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.extra-s.ro (denumit in continuare “Website”) si conditiile de achizitionare a produselor comercializate prin intermediul acestui Website (denumit în continuare „Termenii si Conditiile”).
Politica de retur S-KARP , Politica de confidentialitate S-KARP, Politica privind modulele cookie www.extra-s.ro, precum si orice alte documente la care se face referire in cuprinsul acestui document, fac parte din Termeni si Conditii. Prin utilizarea Website-ului, prin logarea in cadrul acestuia si prin accesarea serviciilor oferite de catre S-KARP acceptati Termenii si Conditiile detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Prin acceptarea Termenilor si a Conditiilor, sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de retur S-KARP , Politica de confidentialitate S-KARP , Politica privind modulele cookie www.extra-s.ro, precum si cu toate celelalte documente mentionate in cuprinsul prezentului document. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, va rugam sa nu utilizati acest Website.
Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile inainte de a utiliza acest Website si de a efectua orice comanda prin intermediul acestuia.
S-KARP isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile, fara o notificare prealabila. S-KARP isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul Website-ului, in orice moment, fara o notificare prealabila. S-KARP isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricărui serviciu, in orice moment, fara o notificare prealabila.
Orice modificari aduse Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare numai pentru comenzile noi, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest Website. Astfel, va rugam sa verificati sectiunea aferenta Termenilor si Conditiilor, inainte de fiecare comanda, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.
Daca aveti orice intrebari cu privire la Termeni si Conditii, va rugam sa ne contactati prin modalitatile mentionate aici.
Definitii
Utilizator – orice persoana fizica sau juridica care acceseaza, in orice mod, website-ul.
Cumparatorul consumator – orice persoana fizica care, prin inregistrarea unei comenzi online pe acest site web, actioneaza in alte scopuri decat cele specifice activitatii sale comerciale sau profesionale, avand, potrivit legii, calitatea de consumator.
Vanzatorul – S-KARP FOOTWEAR SRL .
Comanda – solicitarea transmisa de catre Cumparator, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, in vederea achizitionarii de Produse comercializate online, in conditiile prevazute de Termeni si Conditii, de catre S-KARP.
Produs – orice bun comercializat de catre S-KARP pe acest Website, solicitat de catre Cumparator prin Comanda inregistrata care urmeaza sa fie livrat de catre Vanzator, in conditiile prevazute in Termeni si Conditii.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (comenzi, facturi fiscale, garantii, bunuri, etc.).
Review – o evaluare scrisa de catre detinatarul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.
Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui produs sau serviciu.
Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.
Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori, cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.
Contract – contractul incheiat de catre Cumparator, in conformitate cu Termenii si Conditiile expres acceptate de acesta, si S-KARP, la momentul confirmarii de catre S-KARP, pe un suport durabil, a Comenzii transmise de catre Cumparator.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
1. DOCUMENTE CONTRACTUALE
1.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe website, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail), prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
1.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail), prin sms sau telefonic.
1.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Produse si/sau Servicii din Comanda, Vanzatorul va anunta Cumparatorul pe adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii. Dacă clientul nu este de acord cu noua Comanda, acesta o poate modifica/anula, iar Vanzatorul va returna suma platita de Cumparator in maxim 14 de zile de la confirmarea modificarii/anularii comenzii. Pentru plata cu cardul, daca valoarea comenzii modificate este mai mare ca valoarea comenzii initiale, Cumparatorul va trebui sa initieze o noua comanda.
1.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
1.5. Informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Website vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia putand fi si alte documente cum ar fi certificatul de garantie si/sau certificatul de conformitate emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Produsele achizitionate.
1.6 Facturile care confirma achizitia produselor de catre dvs. vor fi emise in format tiparit si vor fi expediate impreuna cu produsul, la adresa specificata de dvs la crearea contului de utilizator pe Website.
2. INFORMATII DESPRE COMENZILE ONLINE
2.1. S-KARP ia toate masurile pentru ca informatiile publicate pe website, inclusiv descrierea Produselor si a Serviciilor, precum si preturile listate, sa fie, in orice moment, corecte si complete. Cu toate acestea, se pot face si greseli. In asemenea situatii, S-KARP va incerca sa inlature toate erorile survenite in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care S-KARP constata ca eroarea respectiva a afectat/influentat Comanda dumneavoastra sau Contractul valabil incheiat, va incerca sa va informeze in cel mai scurt timp posibil, oferindu-va atat posibilitatea reconfirmarii Comenzii, cat si posibilitatea anularii acesteia/acestuia.
2.2. Va rugam sa aveti in vedere ca achizitionarea produselor pe website ofera o experienta diferita de cea din magazinele S-KARP. In special, trebuie sa stiti ca:

culorile Produselor, astfel cum sunt prezentate pe website, pot fi diferite in realitate, pentru ca depind de mai multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la, setarile monitorului dumneavoastra;
dimensiunile si forma Produselor pot fi diferite in realitate fata de modul in care apar pe Website, de aceea, va rugam sa aveti in vedere ca este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati ca marimea reala a fiecarui Produs sa corespunda scopului pentru care ati achizitionat respectivul Produs;
fotografiile si imaginile de pe Website au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exacta a Produsului si a detaliilor incluse, trebuie sa cititi cu atentie descrierea corespunzatoare a Produsului sau sa ne contactati prin modalitatile mentionate aici.
Produsele vor fi livrate numai in masura in care sunt disponibile, existand astfel riscul ca S-KARP sa nu poată livra Comanda. De asemenea, S-KARP isi rezerva dreptul de a retrage orice Produs de la vanzare, in orice moment. In asemenea situatii, singura responsabilitate a S-KARP fata de dumneavoastra este rambursarea integrala a sumelor platite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare;
S-KARP depune toate eforturile pentru a livra Produsele in conformitate cu data de livrare asumata, mentionata in e-mailul cu detalii despre livrare. Mentionam ca toate informatiile cu privire la livrare, oferite de S-KARP (pe website, la telefon sau prin e-mail), sunt doar cu titlu estimativ si, de aceea, pot varia de la caz la caz. Nu toate Produsele si promotiile valabile pe Website vor fi disponibile in magazinele S-KARP. Preturile practicate pe Website pot fi diferite de cele aplicate in magazinele S-KARP. Pentru a afla pretul exact al Produselor va rugam sa ne contactati prin modalitatile mentionate aici. S-KARP isi rezerva dreptul de a ajusta in mod liber si cu respectarea prevederilor legale, preturile si ofertele speciale practicate.
2.3. Nu este permisa utilizarea acestui Website in scopul introducerii in mod deliberat de virusi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic daunator sau distructiv. Sunt interzise incercarile de acces neautorizat la acest Website, la serverul pe care este gazduit acesta sau la orice alt server, calculator sau baza de date in legatura cu acest site web. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor va angajati sa nu atacati acest Website prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuita a serviciului. Nerespectarea dispozitiilor din prezenta clauza va fi raportata autoritatilor competente in vederea aplicarii sanctiunilor legale si va determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza acest Website. S-KARP, desi depune toate eforturile pentru a asigura o navigare sigura pe Website, nu garanteaza ca acesta, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Va rugam sa aveti in vedere ca folositi Website-ul pe riscul propriu, S-KARP nefiind in niciun fel responsabil pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Website-ului sau ca urmare a utilizarii informațiilor de pe Website. S-KARP nu raspunde de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site, fara ca prin aceasta prevedere sa fie afectate drepturile de care beneficiati, in temeiul legii. Astfel, este in avantajul dumneavoastra sa va asigurati ca aveti instalate sisteme adecvate de aparare, menite sa va protejeze calculatorul de virusi si/sau orice alt continut daunator. S-KARP isi rezerva dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse si/sau Servicii afisate pe Website ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate/derizorii (preturi care pot fi, in mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de catre consumatorul mediu), cu consecinta restituirii intregii sume platite de Cumparator in considerarea comenzilor anulate, daca este cazul. Orice link-uri catre alte Website-uri sau materiale ale unor terte parti, daca este cazul, postate pe Website sunt oferite exclusiv in scop informativ, iar S-KARP nu isi asuma in niciun fel responsabilitate pentru continutul acestor Website-uri si materiale, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor Website-uri.
2.4. S-KARP are dreptul, in orice moment, sa modifice, sa suspende sau sa inceteze comercializarea produselor online, partial sau in totalitate, temporar sau permanent, cu sau fara notificare prealabila. S-KARP nu va fi responsabila pentru nicio modificare, suspendare sau intrerupere a disponibilitatii serviciului de comenzi online, fara ca prin aceasta prevedere sa se aduca atingere drepturilor pe care legea le recunoaste consumatorilor. De asemenea, Comenzile online valabil confirmate de catre S-KARP, anterior operatiunilor de modificare, suspendare sau incetare dispuse, vor fi in mod corespunzator executate de S-KARP.
2.5. S-KARP va asigura confidentialitatea datelor dumneavoastra, respectiv a datelor de autentificare, parolei si tuturor celorlalte detalii in legatura cu contul creat pe website-ul www.extra-s.ro, in conformitate cu Politica de confidentialitate. Cu toate acestea, este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca informatiile privind contul creat pe Website, raman confidentiale in orice moment si ca nu vor fi transmise catre terti. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor sunteti de acord sa informati S-KARP in cel mai scurt timp posibil daca aveti, in mod rezonabil, suspiciuni ca securitatea contului dumneavoastra este in pericol.
2.6. Va rugam sa aveti in vedere ca puteti face o comanda valabila pe Website numai daca ati implinit varsta de 18 ani si doriti ca Produsele si/sau Serviciile sa fie livrate/prestate pe teritoriul Romaniei. Este nevoie in mod necesar de o adresa de e-mail valabila/activa si un numar de telefon la care puteti fi contactat cu usurinta.
2.7. Comercializarea online a Produselor are loc in sistem en-detail (comert cu amanuntul), iar nu en-gros (comert cu ridicata).
3. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
3.1. Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in conformitate cu Politica de confidentialitate S-KARP.
3.2. Prin completarea formularelor specifice de pe website, pentru crearea unui cont, transmiterea unei Comenzi si altele, va exprimati consimtamantul expres ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate de catre S-KARP in scopurile mentionate. Refuzul furnizarii datelor solicitate de catre S-KARP pentru efectuarea unei Comenzi, determina imposibilitatea S-KARP de a livra Comenzile respective.
3.3. In cazul in care va modificati, prin utilizarea formularelor de pe Website, datele personale furnizate deja catre S-KARP si exista Comenzi in derulare, Comenzile respective isi pastreaza datele de la momentul efectuarii Comenzii, iar livrarea Produselor se va face neluandu-se in considerare noile date. S-KARP nu va solicita, prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc.) informatii confidentiale, parole personale etc. In cazul in care dumneavoastra divulgati astfel de date catre terti, acestia poarta intreaga responsabilitate pentru propriile actiuni. In asemenea situatii, S-KARP nu va fi responsabila pentru niciun fel de prejudiciu.
4. COMENZI
Cum să plasezi o comandă pe Website
4.1. Utilizatorul va consulta sectiunea Cum cumpar? pentru a obține toate informatiile relevante despre etapele efectuarii unei Comenzi. Inregistrarea Comenzii constituie o oferta de achizitionare a produselor de la Vanzator, supusa confirmarii sale ulterioare.
4.2. La plasarea unei Comenzi, vi se va cere sa urmati mai multe etape:
– adaugati produsele alese in cos;
– selectati modalitatea de livrare;
– selectati metoda de plata;
– efectuati plata, cu exceptia platii ramburs;
4.3. Odata inregistrata, Comanda nu mai poate fi modificata de catre Cumparator. In cazul in care doriti sa modificati/anulati comanda, va rugam sa ne contactati prin modalitatile mentionate aici.
4.4. Dupa efectuarea Comenzii veti primi un e-mail sau un telefon de la S-KARP cu privire la detaliile Produselor comandate, costul total al Comenzii, inclusiv costurile de livrare, precum si un numar de identificare a Comenzii. Cumparatorului i se va aduce la cunostinta disponibilitatea produselor prin e-mail sau telefon in maxim 48 de ore, cu exceptia sarbatorilor legale.
4.5. Transmiterea Comenzii de catre Cumparator si primirea e-mailului mentionat la punctul 4.4. de mai sus, reprezinta doar o confirmare a faptului ca aceasta Comanda a fost receptionata de S-KARP si nu formeaza un contract cu caracter obligatoriu.
Acceptarea comenzilor și formarea contractului
4.6. In maxim 48 de ore de la transmiterea Comenzii, cu exceptia sarbatorilor legale, Cumparatorul va primi un e-mail sau un telefon de confirmare a disponibilitatii Produselor comandate.
4.7. S-KARP va depune toate eforturile pentru livrarea tuturor Produselor comandate, dar isi rezerva dreptul, fara a prezenta motivele aferente, sa refuze o Comanda (inainte de a o fi acceptat). In cazul in care Comanda este refuzata de S-KARP, Cumparatorul va fi anuntat in maxim 48 de ore de la momentul efectuarii Comenzii.
4.8. De indata ce Comanda dumneavoastra e gata sa fie expediata, S-KARP va va trimite un e-mail de confirmare a expedierii Comenzii. Contractul se considera valabil incheiat la momentul confirmarii expedierii de catre S-KARP, pe un suport durabil, respectiv prin transmiterea e-mailului care confirma expedierea comenzii catre Cumparator.
Preturile noastre
4.9. Preturile produselor afisate pe Website, exclud costurile de livrare si costurile altor servicii optionale pe care le-ati selectat.
4.10. Orice alte costuri suplimentare vor fi incluse in sumarul comenzii dumneavoastra afisat pe ecran inainte de confirmarea finala a comenzii dumneavoastra.
4.11. Prin prezenta, sunteti informat ca preturile produselor si serviciilor disponibile si aplicabile in magazinele S-KARP, nu se aplica achizitiilor facute pe Website si vice versa.
Metodele de plata
4.12. Puteti plati produsele si/sau serviciile prin card bancar sau numerar, in RON.
4.13. Cardurile bancare acceptate sunt VISA si/sau MASTERCARD. Platile cu cardul efectuate pe Website sunt securizate prin folosirea protocolului Secure Socket Layer (SSL), iar platile sunt procesate de MOBILPAY si EUPLATESC.RO. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa introduceti datele necesare autorizarii Comenzii in platforma de plati urmand instructiunile furnizate de aceasta platforma. S-KARP nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
4.14. Platile prin numerar se efectueaza astfel:
– la livrarea produselor si/sau serviciilor, catre reprezentantul curierului desemnat de catre S-KARP.
4.15. In cazul platii prin card bancar, imediat ce ati plasat Comanda, procesatorul de plati al S-KARP va bloca valoarea comenzii pe cardul dvs. Costul produselor si serviciilor selectate va fi debitat din contul dumneavoastra bancar, de indata ce comanda dumneavoastra sau parte din comanda dumneavoastra ce doriti a fi expediata separat, este completa si gata de expediere.
4.16. In cazul in care Comanda este anulata, procesatorul de plati al S-KARP va va debloca valoarea Comenzii in termen de maxim 14 de zile de la data anularii Comenzii, in functie de politica bancii dvs.
4.17. In cazul in care se realizeaza un control anti-frauda pentru a asigura securitatea operatiunilor cu clientii, S-KARP va poate cere sa furnizati documente cu privire la Comanda prin fax sau e-mail, cat si unul sau mai multe documente care atesta adresa si/sau copia actului de identitate, inainte de confirmarea comenzii dumneavoastra. Comanda dumneavoastra este finala, numai dupa ce S-KARP a primit aceste documente si a trimis un e-mail de confirmare. In lipsa acestor documente sau in cazul in care documentele nu stabilesc identitatea si adresa dumneavoastra, S-KARP isi rezerva dreptul de a nu confirma comanda. S-KARP isi rezerva, de asemenea, dreptul de a respinge o comanda in cazul unui litigiu referitor la plata in curs de desfasurare sau in cazul in care un Client a comandat un numar neobisnuit de mare de produse si/sau servicii.
4.18. In cazul platilor online, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
Dovada comenzilor si a platii
4.19. In absenta dovezilor, bazele noastre electronice de date si cele ale furnizorilor nostri de servicii sunt pastrate in conditii adecvate de siguranta si constitue dovada tuturor tranzactiilor intre S-KARP si Cumparator. In conformitate cu reglementarile aplicabile, pastram comenzile intr-un mediu sigur. Puteti accesa comenzile plasate de dumneavoastra pe Website accesand sectiunea “Intra in cont”. In toate cazurile, S-KARP sfatuieste Clientii sa pastreze e-mail-ul de confirmare a comenzii.
Erori ale preturilor
4.20 S-KARP va depune toate eforturile pentru ca preturile de pe Website sa fie corecte. Cu toate acestea, este posibil sa apara si erori. In cazul in care S-KARP descopera o eroare legata de pretul unui Produs si/sau Serviciu comandat deja de catre Cumparator acesta va fi informat cat mai curand posibil despre eroarea produsa. In aceste situatii, Cumparatorul va avea optiunea fie de a reconfirma Comanda la pretul corect, fie de a anula Comanda. In cazul in care Cumparatorul nu poate fi contactat, intr-un termen rezonabil, folosind detaliile de contact pe care le-a furnizat in timpul procesului de comanda, S-KARP va considera Comanda anulata si Cumparatorul va fi notificat despre aceasta prin e-mail.
4.21. In cazul in care Cumparatorul decide anularea Comenzii, dupa ce a fost informat cu privire la preturile corecte ale Produselor, insa anterior acestui moment a achitat deja pretul Produselor comandate, S-KARP va oferi o rambursare completa in cel mai scurt termen, dar nu mai mult de treizeci (30) de zile calendaristice de la anulare.
4.22. In masura in care S-KARP nu a informat Cumparatorul cu privire la preturile eronate si a confirmat Comanda, conform prevederilor de mai sus, Contractul valabil incheiat va fi in mod corespunzator executat si Produsele vor fi livrate.
5. DISPONIBILITATE
5.1. Ofertele noastre de produse si servicii se aplica atat timp cat ele raman vizibile pe site, cu exceptia cazului in care sunt disponibile oferte speciale, caz in care termenul de valabilitate a acestor oferte va fi stipulat pe Website. Va sfatuim sa verificati disponibilitatea produselor pe pagina de informatii relevante despre produs. In cazul in care un produs si/sau serviciu comandat nu este disponibil, S-KARP isi rezerva dreptul de a anula comanda, caz in care veti fi notificat in consecinta
5.2. Daca plasati o comanda pentru mai multe produse dintre care unul nu este disponibil, S-KARP va va informa corespunzator. Restul comenzii va fi procesat si expediat catre dvs. in termenul indicat pe Website.
6. LIVRARE
6.1. Unde livram? Unde prestam serviciile?
Produsele sunt livrate la adresa furnizata de dumneavoastra in Comanda, doar pe teritoriul Romaniei.
6.2. Livram la adrese unde locuiesc mai multi proprietari?
In cazul in care se va face o livrare la o adresa cu mai multi locatari, dvs. ati luat la cunostinta faptul ca serviciul de livrare a comenzii oferit de S-KARP se efectueaza la o adresa cu mai multi locatari mentionata in Comanda dvs., insemnand ca o livrare poate fi primita de un tert. Livrarile catre anumite zone care nu sunt usor accesibile (cum ar fi cele care nu sunt in aria de acoperire a firmei de curierat folosite) se vor face la cel mai apropiat oras. Dupa aceea, dvs. sunteti responsabil de aranjarea livrarii la locul exact in care va aflati. Acest serviciu poate fi supus unei taxe suplimentare, care nu va fi platita de catre S-KARP.
6.3. Timpul de livrare
Timpul de livrare afisat pe site decurge din momentul in care produsele comandate sunt expediate din depozitele noastre, dar nu mai mult de 30 de zile dupa confirmarea expedierii comenzii pe site. Veti primi un e-mail in care vi se confirma expedierea comenzii dvs.
6.4. Ce se intampla dacă nu sunt acasa atunci cand se livreaza comanda?
Daca sunteti in imposibilitatea de a primi articolele livrate, veti fi contactat de catre reprezentantul curierului pentru cel mult doua incercari de livrare la adresa, intr-un interval de maxim 5 zile. Ulterior, coletul va ramane in depozitul firmei de curierat pentru 5 zile, de unde poate fi ridicat de catre Cumparator. Dupa aceasta perioada, coletul va fi returnat catre S-KARP.
6.5. Verificați coletele la primire!
In ceea ce priveste primirea coletelor, S-KARP sfatuieste Clientii sa verifice starea aparenta a coletelor la livrare. In cazul unei probleme (ambalaj deteriorat sau care lipseste) dvs.:
– trebuie sa descrieti starea coletului refuzat in detaliu pe nota de livrare/AWB;
– trebuie sa aveti semnatura operatorului de transport pe nota de livrare/AWB;
In situatia in care livrarea nu este conforma cu Comanda dvs., S-KARP va va trimite produsele lipsa/deteriorate in cel mai scurt timp posibil sau va va rambursa, in functie de alegerea dvs. Livrarea produselor se va face la intrarea in incinta dvs. (apartament, curte, cladire de birouri, etc.). Reprezentantul curierului nu are obligatia de a desface/monta/amplasa produsele in diverse locuri din incinta dvs.
SCHIMBURI ȘI RETURURI. DREPTUL DE RETRAGERE.
S-KARP pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea returnarii produselor achizitionate online de pe website-ul: www.extra-s.ro
S-KARP poate decide inlocuirea produselor returnate sau rambursarea contravalorii acestora.
CONDIȚII DE RETUR
BON FISCAL/FACTURA/CARD DE FIDELITATE
Pentru realizarea returului este necesara prezentarea facturii pe care sa fie inscris produsul care se doreste a fi returnat.
SITUATII IN CARE SE POT RETURNA PRODUSELE
Daca produsele pe care le-ati cumparat, nu sunt marimea sau culoarea potrivite sau descoperiti ca nu sunt potrivite scopului pentru care le-ati achizitionat, S-KARP va ofera posibilitatea returnarii acestora in scopul schimbarii sau rambursarii contravalorii acestora.
IMPORTANT:
Pentru a fi acceptate la retur, produsele trebuie sa fie noi (sa nu fi fost folosite). Returul nu este gratuit, în cazul în care solicitați rambursarea contravalorii produselor dumneavoastră. Dacă solicitați înlocuirea cu un alt produs, plata transportului revine în sarcina noastră în cazul în care valoarea produselor din comanda inițială este mai mare de 200 lei.
ANALIZA RETURURILOR
S-KARP isi rezerva dreptul de a analiza si decide acordarea sau nu, a returului pentru fiecare solicitare in